Wednesday, December 22, 2010

18/12/2010...tq abh ngn mk!!:D

Assalamualaikum....

arini cm biase la aktvt aku kat umh..aku sbnrnye nk update ari sabtu lg tp xbekesempatn...aku ade bnde nk d uploadkn..jap ea...

LOADING....


LOADING....


LOADING....


LOADING....

jeng!!jeng!!!!my new lappy!!!


im really2 epy that i hav it!!!tq kat abh coz sgp blikn lappy ni tok mim!!!aku xsgke temkbul gak doa aku tok ade new lappy....bak kte abh ade rzki mim dpt lptp..klu xde memg xdpt la..
hehheeh...4 sure i like that statement!!!!n aku gak besyukr coz Allah dh tunaikn pemintaan aku..
tanpa keizinanNya aku xkn dpt memiliki lptp ni...

bhgn dlm yg kemas...


sume lappy kmas..mne ade herot bengot plak...haha....aku hrp dpt jge lappy ni sebaik mgkn..
mk kte ni present ari jd...lappy lme 2 oke lg tp adapter die ade prob..abh dh bli yg len....wahai lappy lme aku tetp  syg ko coz dh byk bejase ngn aku..slame aku gne kn lappy lme 2 xpna ckit pun ko wat hal...time ksh ye...lappy lme 2 memg byk sofware..nk kte berat x pna plak die hang...memg bgs la lappy wlpun engsel die sgt2 la uzur..skunk ni dh dtrunkn kat abh plak..
sblm aku pki lappy lme 2 abh la yg owez gne...aku pn sme je...:p


mse bru bli new lappy ni awl2 lg aku dh g tmbh ram...ble dh + menyesal plak coz ram 2gb wat jd hang ...sdgkn dh ade ram 2gb dlm lappy ni n syg coz blm pape lg sticker warranty ni dh d koyk kn coz nk + ram punye passal...haa...kan dh menyesal xsdh cik syamim oi!!! then g blik kdi com 2 tok bka..alhamdulillah b normal again...1 mslh nye ble bli baru byk la software yg xde kne tmbh sndri...then xde drive d coz lappy bru memg xde...klu nk ade kne format blik..
yg sush nye tkut kne virus so kne smpn dlm pendrive je la yg pntg2 2...especially asgmnt....hope xde la virus yg brani serg aku nye lappy ni....

WAHAI VIRUS2!!JGN BRANI KORG NK MENYEBARKN PENYAKIT KORG KAT LAPPY NI!!KLU X KORG TERIME LA PENANGAN ANTI VIRUS AVIRA AKU NI....!!!HAHAHAHA...


ko dmam ke syamim????



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...