Friday, December 24, 2010

ape mslhnye....??

Assalamualaikum..

aku ade mslh la...juz aku xtau la mslh ni mslh blog aku o mslh lappy ni...
aku xtau la npe blog aku ni xley upld pic from file...hummm...dh byk kali aku cbe tp still xley...
tp klu blog ni yg ade mslh npe aku try kat lappy lme ley plak upload....
kat lappy ni upld from url bley je..xde mslh...aku dh upload pic kat fb pun ley je...from file gak..jnuh dh aku xplore tp xdpt gak 2 ovrcome this prob...then aku dh dwld  tok resize image tok upld pic kat blog...stil xley gak... knp????klu ade mslh ngn lappy ni youtube ley plak aku bka...fb pn xde mslh...

ADE SAPE2 LEY TLG?????


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...