Wednesday, January 19, 2011

Byk btul aku nk ckp....:P

Assalamualaikum kwn2...:)

jmpe lg kte arini...ape aku nk bebel lg ea??adoyai..td dlm pale otk ni dh mcm2 pk nk taip pe..
ble dh upload sume bnde pic sume bnde lpe...
ni ngah try nk remin d blik...ooo...bnde yg xpntg sgt ko nk ingt ye syamim..
assgmt xnk plak ko ingt....haish..korg jgn ikt prangai aku ea...
aku sbnrnye riso makin byk asgmt pair work nk kne submit b4 ktorg cuti rye cine smggu...dr 28hb smpi bpe ntah..korg kre la sndri smpi ble...hehe....yo,yo jgn mrh yo...aku kne settlekn gak asgmt!!
syamim ko dh xley main2 lg...ko nk pointer nek tp stil wat bnde len...hemm...smne ni??
bljr dr keslpn part1 dlu...ingt 2!!
ni asal plak emo sgt ni.....proceed...:P


ni la org yg ade kje wat2 xde keje...aku stat mlakar dlm kul 12 mlm ...cewaahh!!melakar konon...
ble aku xde mud nk wat asgmt cmni la jdnye...aku ase mse ni bru blik dr progrm...tp xsure prgrm pe...bku note ni la aku gne tok catit mcm2 ble mse claz..kre bejse la bku ni kat aku from hyundai...hahaha...aku gne dr part 2...
aku skunk dh part 3...sbnrnye lukis tu pun sbb nk divide kn part 2 nye notes ngn part 3 nye..huhuhu...aku gne kn jela bhn2 yg ade...antre nye..highlight,pen merh pen biru...u mrh i luv u...hahaha..
seyes dh lme xdgr org nyanyi lgu 2...
mse kecik2 klu xdgr lgu tu memg xsah...
tegelak aku ngn sndrinye....
tp aku xgne pen biru juz pen merh n hitm je...




yg ni plak sje2 nk test skill mlukis aku..gerenti korg ngh gelakkn aku ea...
xpe2 aku sdar aku xde la pndi sgt nk mlukis...stakat nk isi "mse teluang"..
ntah btol ntah x mse teluang ntah..aku pn xtau...mse high skul aku amek art..tbe2 terse teingn nk lukis muke sndri tp ni la yg jd...
hahaha...xley bla...yg pastinye ni memg bkn muke aku...tp sdey gak coz xjd...
dh lme tanam impian nk lukis muke sndiri stakat ni memg
xpna2 jd la...
so korg je la yg judge lukisn ni ok ke x...


cpt!!!cpt!!betry lappy nk low dh ni.....!!!cpt la taip 2 syamim oii...oke2!!aku try!!
yg pmpn sorg ni teka la sape...
xyah la korg buang mse nk pk...aku sndri pn xknai sapa...hihihi....mne xnye..muke sndiri xjd lukis muke org yg xtau wujud o x pn jd laa....tbe2 mse ngh lukis pic ni aku te pk btul ke kos yg aku amek skunk ni tok aku....kdg2 aku tetnye gak knp aku dpt kos ni...
kos info mgt ni bkn la aku kte xmint..tp biase2 je...
aku ikt je flow for this course..n dgr jela pe yg lec dok ckp kat dpn nun...
even aku pndg lec tu blm tntu lg msuk dlm otk aku ape yg die dok ckp...bhye 2..
mse ni gak la aku pk npe aku xdpt kos art n design...dlm bdg photography ke...coz aku ase cm aku more on art kot..wlupn aku tau aku xla pndi nk lukis...tp pisau yg d ash lg kn tajam..
tol x??
tp xkn aku nk pndg ke blkg lg??
xkn aku nk buang mse tok pk bnde yg dh lpas??
skunk aku dh part 3 npe skunk bru aku nk pk??mayb mlukis ni juz ley wat as a hobby kn???
kte kne accept ape yg tuhan dh bg coz DIA MAHA MENGETAHUI...ape yg tebaik tok kte...
slame aku study ni yg aku wat je la ape yg aku mampu wat...
usaha sdh smstinye kne + kn...
alaaa...wktu mlm2...biase ar tu la lyn prasaan yg gundah gelana...korg pn msti cmtu gak kn??
hah...xbek tpu2...:p...especially mse nk tdo...
feeling abes....hahaha....



next day o smlm aku g menari poco2...dr kanan FAZURA MAYA aka kak wa..qila....ADASAN aka P.A FAZURA MAYA...then nina...qila n nina die sme kos ngn kitorg sume tp len claz...yg bju peach tu BIANCA aka kak atul...dorg kte "fazura maya" ni artis...nk tau btoi ke x cri la sape die..hahahaha...lastly 4 sure thats me!!!yg klakrnye xyah nk kte la...
memg lintg pukang la ble aku dh joinnn...
bab2 nari toksah le kome nk soh aku ajor...tp klu kome nk ajrn sesat moh le kat tman...konpem2 sape2 yg nk participate rncgn tari menari ke,menari tari ke ble dpt ajrn aku memg out la weii....hohoho....
ape hohoho???ingt krismas ke??aku jarg ikt dorg juz ble aku rajin aku ikt la...
cmtu ke nk kurus klu asyik mls je...
tp bru aku tau wat poco2 ni memg bez ble dh dpt catch up step die...
memg korgnye pluh bley kuar...try la wat...
msti fun!!...


ni aktvt waktu mlm aku..tp bkn la tiap2 ari...
aku manusia biasa...
mlm smlm ade ceramah pasal aku ingn becnte...tp korg jgn la pk cnte tu juz tok bf o gf korg...sdgkn ALLAH lbh berhak tok di cntai olh hamba2Nya...
ade 2 org ustaz yg dtg mlm 2...ALHAMDULILLAH aku sonok dgr cermh tu...byk isi yg aku dpt...nk ckp sume mmg la pnjg kn...xlarat aku nk manaipnye...yg plg aku ingt adlh..."cinta daerah tinggi"..
mksdnye...klu cinta biar la de btsan nye...melainkn cinta kpd YANG SATU...
insyaAllah...
then ble kte nk wat satu bnde pastikn kte dptkn smpi la succeed...
dorg wat ceramh ni kat kat P.I...pusat islm...kat masjd la...bdk2 kat u ni pgl P.I...
nme ustaz yg dtg tu ustaz mukmin n ustaz amaluddin...klu xsilap aku
ustz amaluddin ni pna dtg kat skola rndh aku dlu2...
n aku ase die ni abg kpd arwah vokalis kmpln rabbani...ustaz asri...
AL-FATIHAH...
ustz amaluddin nyanyi memg sdap...klu ley nk soh die wat konsert nasyid ajk kmpln nasyid len skali...hehehhe..
berangan je lbh...huhu...

aku konpem korg pna tgk die ni kat tv...ni laa org nye...
yg ustz mukmin 2 xdpt nk amek pic..pic yg ni pn aku amek dr google..hehe...
klu nk tgkp pic sme2 tu memg xdpt la kn...
hahaa...
emm..mayb tu je la kot tok arini....nti klu aku ade free time aku update new entry ye...(^^,)...
bye...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...