Saturday, January 15, 2011

wat aku suspen....

Assalamualaikum...

arini belakunye bnde yg x diigini...ade sesuatu yg sdg mengetawakan aku..
apakah itu??makhluk jenis apkah ia....
huuuuhuuuhuuu..
aku men2 je laa...cm la korg xtau aku ni ske merapu...haha...
aku bru je lpas on9 fb td...smbil dok la men chat2 ngn clazmate....xpasai2 ade sorg minah ni yg dok tegor aku misunderstandg kte nye...
aku tnye la pe die....
angpa nk tau pe die habak...die soh cek p tgk blog cek...
cek tgk2 xdak pa pun...
die habak kat cek cm gini...

"haha..mim..ade misundrstdg la...nk ckp ni..haha..hehhe..ala...
haha..."
"ape yg misunderstanding nye??"

aku dh riso dh knp ngn die ni..ape yg aku wat smpi misundrstndg ni???bahaye kunk..xpasal2 aku kne attack ngn blogger2...
aku ade teksr bhse ke??aku ckp yg xsenonoh ke??minah ni smpi kn la ape yg ptut aku tau...

"mim...bkn TLDM laa...TUDM...hahahhahah"

tbe2 otak aku ni trus flash back pe yg ade dlm blog aku ni..tnpa aku sedari......hahahahahahahahahahah.....aku sndri tegelak sme la cm minah td tu...ghupe2nye..
klu la ade sape yg dh tebce entry aku pasal kat melaka 2...
korg fhm la kot ape yg tejd...hahhaha...
dlm entry 2 ade pic yg kat kpl terbg....yg aku xpasan nye...cmne la aku ley taip TLDM (tentera laut diraja malaysia) plak...adoyai...hahhah...spatutnye kn TUDM (tentera udara diraja malaysia)...sjak ble plak
TLDM pki kpl terbg...kne g skola blik aku ni...hahaha...tekantoi d ctu ye...:P
wahai kwn2...haha..sory guys xsengaje...manusia wat silap...heee...
klu aku ade teslh taip ke korg fhm2 je la ea...nk cpt...aku kn vvip...vvip la sgt...org knal aku pn x ade hempedu nk jd vvip..hehehe...word yg owez aku slh taip cm "die" jd "dei" dna len2..xteingt plak yg len2 2...hah,klu korg prasan tgk word "dna" 2 sbnrnye "dan"...hehe...kpd kwn aku yg c minah 2 (rasyidah mohd sani) tq la yek coz prasan...mim dh
bce byk kali pn xsdar lg tesilap kat ctu..hehhe...
i'll update 4 new entry if i got new story ok???

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...