Wednesday, May 11, 2011

setelah berhempas pulas...

Assalamualaikum...

ollaaa....!!!ooollllaaaaa...!!!waahhh!!rndu btul nk update entry....
telalu byk bnde nk d ctekn sbnrnyerrr..xtau la ingt lg ke xnk cte pe..huhuhu...
aigoo..xtau nk start cmne...mcm suspen sgt je..
padahal xpun...sape la nk tgk blog ni yg xde pape puunn.."oohh yeahh!!"
ni sape yg duk betenggek tgk cte oh yeah tu tau le pe trademark nye..
actually dh lme sgt xupdate blog ni coz aku ade final exm tok hbskn for the 3rd sem..skunk ni kre dh 12 ari aku dh ade kat umh kesygn ni haa..
skejap btul mse tgglkn aku sorg2..
sape nk tmankn aku ni..awk dh knp cik mim oii...sepnjg stdy wik tu xla behempas pulas sgt...
tjuk tu je yg poyo sgt...heee..=P...asal aku lapar tbe2 ni???
heemmm...musykil d ctu..
tgu jap aku nk g korek peti ais...
oke aku dh g korek dh peti ais tu tp yg ade ayor sejuk,syuran n yg sejenis dgnnye...
yg plg2 sdap pn strawberry kering sis aku bli mse die g cameron aritu..ktenye nk g bli cream cokelat tp dak pn nk blinye..lme2 busuk xpun peti ais tu je yg mkn...
alamk lari topik sdh!!next!!b4 nk memulekn stdy membe dh ade plan nk g sagil kat gung ledang nun..mandi sg leee tmn...ktorg g 17hb 4 aritu..
exm start 20hb 4..mmg agk dkat la nk peksa tu..tkt mmg tkt coz aku xstdy pape lg..riso sgt..aku ni bkn nye org pndi...iq pn bkn baek punyerr....
tp x g nti nyesal plak..yela kak atul n sushi dh nk g fastrack..karang xde rzki nk jmpe dorg lg cmne...arini xdpt kuar ngn dorg g bkt cerakah sme2 coz ade org astro nk dtg pasang astro..
mk pesan jgn kuar arini..mk bgtau awl2 pg td..tepkse la aku cancel..org tu xinform plak
nk dtg kul bpe...
no cte2 sdey...uuu...
ni pic ktorg ble melgkhkn kaki tok mendaki gung ledg..xyah nk tpu laa...berangan btul...aku bknnye ske g daki2 ni..g campaign pn xpna...bnde yg plg lasak aku wat flying fox..coz TEPAKSE g PLKN..aku ske utan tp xske dok dlm utn tok beari2...mmg xla..tp kat PLKN mmg 1 xperience yg aku xdpt lpekn la wlpn xske tp ade manisnye yg tesendri...
rndu gak la..mse kat sne byk skitnye..ade tggjwb..klu nk cte mmg org fedup la nk bce...
pic bwh ni aku n tka tu secre kebetulan pose ktorg sme..view die ctk..
kitrg betolak pg dlm kul 9 lbh..

mse ni dh kre separuh jln..kitorg cri tmpt tp sume dh full..rmi org..mne xnye g mse ari mggu org xkeje..rmi la family dtg...TULUNN!!TULUNNN!!migrain pkai tdg sarong ni haa..
seyes aku xske btul ngn tdg sarung coz xsesuai ngn mke aku..lg nmpk tembam..npe la xde org cipta tdg yg ley wat mke org cm aku ni nmpk kurus..
heeiii..dh gmok tu gmok je la...xreti2 nk kurskn bdn ke...nk slhkn tdg tu pehal..ni bru separuh jln blm lg smpi ats..dh break dlu dh..

haaaa..tang ni aku ske!!MAKAN TIME!tp aku xmkn pn sandwich ni..MSE NI JELA...dh smpi tmpt yg d cari jd cmni..

"wahai sang sandwich dtg la kpd ku...perutku memanggilmu..mulutku sdh tenganga luas tok menelan kau..kau d ciptakan tok d kunyah...huuu..huuu.."

ktorg wat mse pg2 tu...g kat blik msk..not bad la rsenye..nk ase x???
korg wat sndri..cm kopek kulit kacg je nk wat..lg2 ngh kebulur...xbekpez cmtu laa..
selain sandwich kak atul ade wat bihun goreng cre ape ntah..xingt..
ade aym gorg..air soya...dh bli air gas tp tggl cmtu je..cmne bley lpe nath...
KAMI GENG GLERR GMBR.....of course u all know!!
ktorg ade ada,kak atul,zul,kak wa,sushi,tika n tuan punye blog ni...sume 7 org...bw 2 keta..sushi n zul tukag drebar..heheheeh...aku VVIP....PERAHSANTAN BTUL!!
jeng,jeng,jeng.....aku xsgke wlpn aku xpna daki gung tp aku bejye smpi tmpt yg plg ats n d bnrkn tok mandi...ade lg ats tp setkt tu je bley mandi coz ats bhye koott...
tp xyah ckp la pnat nye cmne kwn2 oii..aku ase bley hlg jntg aku mengalir dlm sg...ya allah tuhan je la tau...semput koott...xckup nafas d buatnye..
sbb tu la aku xcye aku ley smpi plg ats...juz xsyiok nye byk batu..so xley nk berendam..sadih la syee...sob..sob...
aku xla nk tmpt dlm sgt...aku ni kn "PERENANG TEBAIK SGT"..
lemas sape nk tlg...takat2 dada pn jd la...attooyyaaii..cte jerit2 plak mlm2 cmni..
nsb bek abh bgn..heehee..xla tkut sgt..die siap mkn roti lg tu..itu die perut mkn mau roti la..ada paham ka??=P
eleh..cik ha yan mi xyah nk wat mke tomey la...ko wat mmg xjd pn...ko bknnye model tok iklan baby....korg tau ke sape ha yan mi tu???aku pn xknal sape...hahahha..actually that im used it when im in high school..(~.^).hehehe..ni gara2
pengaruh kakak2 n abg2 korea la ni..dlu mse skola ingt lg aku,cik ruqai or ruq2 n shida tp pka xsure die mse tu dh pndh section 7 ke blm...they r my BFF..nme aku HA
YAN MI..
ha tu amek dr cte korea aku ase cte WONDERFUL LIFE..sbnrnye han tp aku tuka ha coz xkn nk sebut HAN YAN MI..xcedap laa..ssh beno nk nyebutnye..
yan drpd nme izyan n mi drpd syamim..amek mi je..hehe
ruq2 nme die SONG HYE RIN.. sdapkn??shida aku xsure la LEE YOUNG JAE ke pe bnde ntah..
tp ade YOUNG2 gak asenye..xkn la lee young jae..??tu nme laki la...
tu kn nme RAIN dlm cte full house??tp
yg aku tau ida ni mmg ske RAIN..
HAHAHAH..ble teingt blik nmpk sgt la bebudak nye..
konon ade nme korea sndri la...hey!!proceed la..ni bkn pasal sagil dh ni...ni mmg dh g korea ni...sabor je le..
hai katik!!peace yoo!!katik tu ada...nme glamor die kak wa yg bg...
air die mmg jernih...kstik ni ank didikan ckgu farhana aka kak wa la..die dh trunkn ilmu dh..bpe thun dh betape dorg tu..=P
guyss!!mse ni mmg bez seyh...aku tutup hdg then membaringkn bdn ke dlm air yg sejuk lg sejuk tu..
rosak bhse aku ni...hishh..=P..xsgke ade org amek pic ni...ni la sbbnye xdpt tmpt dlm..nk berendam xbley..klu ade pn pnuh ngn mamat2 je...xkn nk dok skali..
malu la...mse ni rimas d buatnye..pnuh ngn
bangla je..arrgghh!!beznye air sg ni..nk g sg lg..nk ajk abh g ulu chepor..
kat chemor ea??
ntah la..dh lme x g sne...='(...
ade byk lg pic tp xkn nk msuk sume...ala kadar je la..hihihi...
ni sume kngn manis yg aku xkn lpe kn..insyaAllah..org kte mse stdy ni la kte bley explore dunie yg kte xtau o xpna alami ngn membe...
mse ni la nk bejaln2 negeri org..nti dh kawen msti la ngn family..
hope dpt la bekmpul lg klu xde hal pape..insyaAllah... sume org dh pnat..tgal nk trun blik je la..mse nk trun dh mcm kne parkinson...teketar kaki..cm bru lpas kne ktuk ketampi je...xske btul..sliper licin klu x, xde riso nk trun.....dh salin bju blik la kolej..
xkn g mandi sg blik..=P
dlm kul 3 lbh asenye smpi klej..cannot remember la...konon mlmnye nk stdy..
klu dh pnat dh hlg dh nk stdy tu esk nye bru la stdy kat blik stdy..
mmg bez stdy kat ctu..siap ekon lg..ALHAMDULILLAH..
aku jenis yg ske environment bru xske dok tmpt yg sme ble nk stdy..tp based on condition gak laa...hahahha...poyonye pic ni...besepah
je lbh stdy nye ntah ke x..
tp oke la mse dlm blik ni nk focus die lbh ckit la drpd kat blik..
tp result xtau la cmne...cm ase kcewa gak la..asenye xdpt maintain cm poiter part 2..hemmm..reslt kolej pn xtau lg..stil dlm proses...
"YA ALLAH AKU MEMOHON AGAR ENGKAU DAPAT MEMBANTU AKU DALAM MENEMPUH HIDUP INI..
ENGKAU BERIKANLAH AKU KEPUTUSAN PEPERIKSAAN YANG BAIK...DAN DAPAT MENDUDUKI KOLEJ DAN MASIH DI BILIK
YANG SAMA BERSAMA
SAHABAT2 YANG BAIK....ENGKAU BERIKANLAH AKU PETUNJUK TIDAK KIRA SUSAH DAN SENANG...AKU BERDOA DAN BERTAWAKAL KEPADA-MU..AMIN..."

kwn2 doakn aku ea...nti ble aku free aku update lg..
aku owez free sbnrnye...hahaha...nme pn cuti...
sebln je beb...cuti kne la enjoy..n membsrkn bdn...=P
see yaa!!


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...